FAQ

Kunnen onze producten worden afgehaald?
Uiteraard kunt u uw bestelde producten tijdens onze openingstijden afhalen bij het afhaalmagazijn op de Loperweg 28 te Echt. Wij helpen u graag met inladen van uw producten en er is een heftruck aanwezig.

Bestaat de mogelijkheid om de bestelde producten thuis geleverd te krijgen?
Voor uw gemak bezorgen onze ervaren transporteurs de bestelde bestratingmaterialen door het gehele land. De leveringen vinden op werkdagen plaats tussen 08.00 en 17.00 uur. Andere tijden zijn uiteraard in overleg bespreekbaar. Wanneer u uw telefoonnummer doorgeeft, neemt de transporteur een half uur voor levering met u contact op. Dit voorkomt onnodig lang wachten. Uw bezorgwensen kunt u doorgeven aan onze verkoopadviseurs. Deze zijn bereikbaar onder het telefoonnummer +31 (0)475-481912.

Zijn de producten op voorraad?
Voor een actuele stand van de voorraad kunt u het beste via e-mail:  of telefoon +31 (0)475-481912  contact opnemen met onze verkoopadviseurs.  

Levertermijnen;
Indien de producten voorradig zijn, kunnen wij de producten binnen 2 werkdagen leveren. Op ons afhaalmagazijn kunt u de producten direct meenemen wanneer deze voorradig zijn.

Betaalwijzen;
Er bestaan 2 opties voor het betalen van de bestelde producten. U kunt op het verkoopkantoor uw bestelde producten betalen via pin of contant alsook kunt u de betaling vooraf aan ons overmaken. Daarnaast kunt u bij de levering onder rembours het volledige remboursbedrag contant betalen aan chauffeur. Een aanbetaling vooraf is niet noodzakelijk.

Kalkuitbloei bij betonproducten;
Bij betonproducten kan er kalkuitbloei aan de oppervlakte optreden, in de vorm van witte uitslag. Dit is inherent aan betonproducten en wordt veroorzaakt door een chemische reactie tussen cement en water. De kalkuitbloei is niet van invloed op de kwaliteit van de betonproducten en zal na verloop van tijd sterk verminderen en vanzelf verdwijnen. Mols Beton B.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor kalkuitbloei.

Onderhoud van sierbestrating;
Voor het onderhoud van uw sierbestrating adviseren wij geen hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken. Met deze reinigingsmiddelen maakt u de stenen poreuzer en nemen ze sneller vuil op. Wilt u een schoonmaakmiddel gebruiken, test deze dan eerst op een onopvallende plek.   

                                                                                                                                             Showtuin;                                                                                                                                          Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze showtuin en productielocatie. In onze showtuin (Loperweg 28 6101 AE te Echt)  hebben wij de diverse bestratingmaterialen ten toongesteld. Van klinkers, kobbelstones, strakstones, tegels, grind en nog veel meer. Onze verkoopadviseurs geven u graag een goed advies over de producten. Daarnaast denken wij graag met u mee over het realiseren van uw tuinideeën en wensen. Onze showtuin en productielocatie is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur (maart t/m september). Wilt u op een ander tijdstip ons bezoeken, maak dan een afspraak met onze verkoopadviseur via e-mail:   of telefoon +31 (0)475-481912.

Disclaimer;                                                                                                                                                 Mols Beton B.V. maakt voor de productie van (sier)bestrating gebruik van natuurproducten. Hierdoor kunnen kleine kleur- en structuurafwijkingen in de producten voorkomen. Heeft u meerdere pallets van hetzelfde product nodig voor uw bestrating? Meng deze pallets dan door elkaar en haal de stenen van boven naar beneden uit de pallet. Zo ontstaat een optimaal kleurbeeld. Wanneer u de stenen heeft verwerkt gelden deze als zodanig geaccepteerd en kunnen geen reden tot klacht zijn. Herbestratingkosten worden door Mols Beton B.V. niet vergoed. 

Klachten/ opmerkingen;
Mols Beton BV besteedt veel aandacht aan het productieproces van onze betonproducten Om u een kwalitatief goede bestrating te leveren waar u  jaren plezier van heeft. Desondanks kan het voorkomen dat u wellicht een klacht / opmerking heeft. U kunt uw opmerkingen doorgeven via e-mail: of telefonisch via +31 (0)475-481912. Wij zullen zo snel als mogelijk reageren  op uw opmerkingen.